1. Laten behangen
  2. Trapgat behangen

Onze tips:

  1. Vergelijk offertes voor behangen op MultiOfferte.nl

Trapgat laten behangen

Een trapgat behangen is een kriem, zelfs voor een zeer vaardige amateurbehanger. Bij het trapgat is geen muur aan de onderkant recht. En de bovenkanten van het trapgat zijn vaak lastig te bereiken. Een professionele behanger heeft veel ervaring en kan deze klus zowel snel, als netjes klaren.

Het behangen van een trapgat is ook niet zonder gevaar. De bovenste punten zijn zoals gezegd moeilijk bereikbaar. U heeft dus een ladder of trap nodig. Het plaatsen van de trap of ladder in het trapgat dient zo te gebeuren dat het geen gevaar voor uw veiligheid oplevert.

Plaats de ladder of trap stevig tussen de trap en de muur. U kunt ook een stellage huren. Wie behang wil verwijderen kan met plamuurmes aan een bezemsteel tapen om zodoende een "lange arm" te creëren.

Het laten behangen van uw trapgat kost een behanger meestal een halve tot een hele dag werk. De kosten voor een behanger kunnen meevallen in vergelijk met de tijd en moeite die u er zelf in moet steken.

Wilt u weten wat het laten behangen van uw trapgat gaat kosten? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier. Wij sturen of aanvraag dan door naar meerdere behangers die contact met u opnemen en/of direct een offerte uitbrengen.