1. Laten behangen
  2. Kinderkamer behangen

Onze tips:

  1. Vergelijk offertes voor behangen op MultiOfferte.nl

Kinderkamer behangen

Wilt u een kinderkamer behangen? Het behangen van een kinderkamer is een snelle en voordelige manier om de sfeer van de kamer aan te passen aan de leeftijd van uw kind.

Een kinderkamer behangen is echter verre van kinderlijk eenvoudig. Veel van het behang in kinderkamers bestaat immers uit een patroon. Vooral bij fotobehang is dit het geval.

Een patroon of afbeelding in het behang is om twee redenen lastig behangen. Allereerst zult u het patroon moeten aanhouden. Dit vraagt om rekenwerk en u moet de stroken behang zo uitkienen dat het patroon goed uitkomt. Een tweede lastigheid is - en vooral fotobehang - de naden naadloos moeten aansluiten.

Wilt u een kinderkamer perfect behangen hebben? Vraag dit aan een vakman. De kosten voor een behanger wegen meer dan op tegen de ergernis van een slecht aansluitend patroon.

Wilt u weten wat het laten behangen van een kinderkamer gaat kosten?  Maak dan gebruik van het onderstaande formulier en vraag offertes aan. Wij sturen de aanvraag door naar meerdere behangers die contact met u opnemen en/of direct een offerte uitbrengen.